LAARK

Nørreskoven Børnehave

En harmonisk tilbygning til børnehave med fokus på pædagogiske formål.

Type:Tilbygning
År:2019
Status:Realiseret
Areal:122 m2
Budget:5 mio.
Bygherre:Furesø Kommune
Arkitekt:LAARK ApS
Bygherrerådgiver:Rytter A/S
Ingeniør:Thymark.dk ApS
Entreprenør:Helmer Christiansen A/S
Nørreskoven Børnehave

I et samarbejde med Furesø Kommune, har LAARK formgivet en 122 m2 tilbygning til Børnehuset Nørreskoven, der har åbnet dørene til nye gangarealer, to inspirerende stuer, to legerum og to badeværelser. Projektet er gennemført med et fokus på lang levetid, med valg af holdbare materialer i en harmonisk farvepalette, der smelter sammen med den eksisterende bygning. Bygningen forsøger at bevare og harmonere med den oprindelige arkitektur gennem lyse mursten og moderne design.

En symbiose mellem indendørs og udendørs rum træder i karakter, da vi har designet overgangszoner, der fremmer trivsel og udnytter pladsen til udfoldelse. Niveaufri adgang og bekvemmeligheder som plads til barnevogne er integreret. Det skaber en sammenhæng mellem ude og inde, med fokus på pædagogiske mål.

Bygningen rummer Integreret lysstyring, LED-belysning og akustisk regulerende materialer som forbedrer atmosfæren.

Vi har ladet arkitekturen understøtte det daglige arbejdsmiljø ved at skabe logiske sammenhænge mellem ankomstområder og legeområder. Navigationen er intuitiv og gavnlig for børn, forældre og pædagoger.

Nørreskoven Børnehave
Facadeopstalt, 1:100 - Eksisterende forhold.
Nørreskoven Børnehave
Facadeopstalt, 1:100 - Fremtidige forhold.
Nørreskoven Børnehave
Nørreskoven Børnehave
Nørreskoven Børnehave
Nørreskoven Børnehave
Nørreskoven Børnehave
Projekt: Nørreskoven Børnehave. År: 2019. Bygherre: Furesø Kommune. Areal: 122 kvm. Arkitekt: LAARK ApS. Bygherrerådgiver: Rytter A/S. Ingeniør: Thymark.dk ApS. Entreprenør: Helmer Christiansen A/S.

Andre projekter

KVUC AulaNobisEfterslægten BibliotekKVUC ReceptionEfterslægten AulaIshøj IndskolingKVUC KlasseværelserGladsaxe AuditorieGladsaxe GymnasiumEfterslægten IndretningKVUC Indretning
Nørreskoven Børnehave