LAARK

KVUC Klasseværelser

Klasseværelser, flexadministration, kontorpladser, opholdsrum og mødelokaler på KVUC.

Type:Renovering og indretning
År:2018
Status:Realiseret
Areal:2550 m2
Bygherre:KVUC Københavns Voksen og ungdomsuddannelser
Arkitekt:LAARK ApS
Ingeniør:Thymark.dk ApS
Ingeniør El:Gert Carstensen A/S
Entreprenør:Gert Carstensen A/S
Rådgivning Lyd og Lys:LAARK ApS
KVUC Klasseværelser

Klasseværelserne på KVUC er istandsat med fokus på lyd, lys og varme. De eksisterende nedhængte lofter er erstattet af et loft, der afslører den eksisterende bygnings smukke kasettelofter, og indarbejder krav til lysforhold, akustikregulering og indeklima i en æstetisk helhed i samspil med den oprindelige bygning. Væggen mod gangene er udformet med en akustikregulerende fyrretræsbeklædning, som er med til at give rummet et varmt og behageligt udtryk. De steder hvor toiletkernerne forandrer klasseværelsernes rektangulære form markeres det med et andet mønster i træbeklædningen, og dermed fremstår de som individuelle elementer med egen identitet som afvekslinger i det homogene hele.

Det løse inventar er tilpasset bygningsdelenes materialer, så rummene fremstår så harmoniske og rolige som muligt, for at give de bedste rammer om indlæringen.

LAARK har arbejdet som totalrådgiver på projektet og har derudover rådgivet i indretning, lyssætning og lyd.

KVUC Klasseværelser
Projekt: KVUC klasseværelser. År: 2018. Bygherre: Københavns voksenuddannelsescenter. Areal: 2550 kvm. Arkitekt: LAARK ApS. Ingeniør: Nikolaj Thymark,Thymark.dk ApS. Ingeniør El: Gert Carstensen A/S. Entreprenør: Gert Carstensen A/S. Speciale rådgivning i indretning, lyssætning og lyd: LAARK ApS.

Andre projekter

KVUC AulaNobisEfterslægten BibliotekKVUC ReceptionEfterslægten AulaIshøj IndskolingGladsaxe AuditorieGladsaxe GymnasiumEfterslægten IndretningKVUC IndretningNørreskoven Børnehave
KVUC Klasseværelser