LAARK

KVUC Indretning

Funktionel og æstetisk indretning af kontorer, læreforberedelse og grupperum til samarbejde og produktivitet.

Type:Indretning
År:2018
Status:Realiseret
Budget:4-6 mio.
Bygherre:Københavns Voksenuddannelsescenter
Arkitekt:LAARK ApS
Ingeniør:Thymark.dk ApS
Ingeniør El:Gert Carstensen A/S
Entreprenør:Akticon A/S
KVUC Indretning

Københavns voksenundervisningscenter flyttede i 2005 ind i den gamle kontorbygning, som dermed blev til en skole. Tegnestuen har bl.a. stået for etablering af reception, toiletfaciliteter, klasseværelser, depotrum, lærerforberedelse, kontorer, grupperum og møderum.

Med en forståelse for brugernes behov i den nye skole, har LAARK skabt en indretning, der fremhæver både æstetik og funktionalitet. Tegnestuen begyndte med at skabe et imødekommende receptionsområde, der straks byder elever og besøgende velkommen til skolen. Denne indledende kontaktflade er designet til at afspejle skolens ånd og værdier.

Klasseværelserne blev udformet til at fremme en stimulerende læringsoplevelse med hensyntagen til belysning, farveskemaer og lydisolering. Lærerforberedelsesområde, kontorerne og grupperum er designet med særlig tanke på samarbejde og produktivitet, mens møderummene skaber en ideel atmosfære for diskussioner og planlægning.

KVUC Indretning
KVUC Indretning
KVUC Indretning
KVUC Indretning
Projekt: KVUC Indretning. År: 2018. Københavns Voksenuddannelsescenter. Arkitekt: LAARK ApS. Ingeniør: Nikolaj Thymark, Thymark.dk ApS. Ingeniør El: Gert Carstensen A/S. Entreprenør: Akticon A/S.

Andre projekter

KVUC AulaNobisEfterslægten BibliotekKVUC ReceptionEfterslægten AulaIshøj IndskolingKVUC KlasseværelserGladsaxe AuditorieGladsaxe GymnasiumEfterslægten IndretningNørreskoven Børnehave
KVUC Indretning