LAARK

Vigerslevhus

Renovering og ombygning af rehabiliteringscenter.

Type:Renovering
År:2021
Status:Realiseret
Areal:2202 m2
Bygherre:Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune
Arkitekt:LAARK ApS
Bygherrerådgiver:Peder Hansen
Entreprenør:Tømrermester Jacob Pedersen A/S
Vigerslevhus

På rehabiliteringscentret Vigerslevhus har det primære mål været at skabe en atmosfære af hjemlighed, omsorg og velvære gennem omhyggelig rumlig indretning og helende arkitektur. Dette center tilbyder rehabiliteringsophold, akutplejeophold og lindrende ophold til sine beboere.

Projektets omfang spænder over renoveringen af den 2202 kvadratmeter store bygning. Dette omfatter gangarealer, aktivitetsrum, beboerenheder, sove- og opholdsrum, møde- og personalelokaler, elevator, fællesrum samt nedrivning og konstruktion af vægge. Projektet er udført i samarbejde med indretningsarkitekter fra Schøn Rumdesign. Derudover har vi arbejdet med installation af nye gulve og forbedret faciliteterne i medicinrum og skyllerum.

Vores vision har været at transformere det eksisterende plejecenter til et funktionelt, moderne og trygt hjem. Vi har lagt særlig vægt på naturligt lys, støjreduktion, sundt indeklima, behagelige farvekombinationer og brug af materialer, der imødekommer både stedets og beboernes behov.

Vigerslevhus
Vigerslevhus
Vigerslevhus
Vigerslevhus
Projekt: Vigerslevhus. År: 2021. Bygherre: Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Areal: 2202 kvm. Arkitekt: LAARK ApS. Bygherrerådgiver: Peder Hansen. Entreprenør: Tømrermester Jacob Pedersen A/S.

Andre projekter

Norgesminde neuro- og rehabiliteringscenterSolgavehjemmetHelsingborggadeBystævneparken
Vigerslevhus