LAARK

Bryggergården Hems

Restaurering og funktionsændring i Bryggergårdens fredede bygninger.

Type:Projektforslag
År:2021 -
Status:Under udvikling
Bygherre:Byggeselskab Mogens De Linde
Arkitekt:LAARK ApS
Ingeniør:T-Kon ApS
Bryggergården Hems

Bryggergården, som oprindeligt blev opført i det 19. århundrede, ved Kastrup Værk er en historisk perle, der bærer vidnesbyrd om Danmarks rige bryggetradition og industrielle arv. Denne charmerende ejendom, beliggende i Kastrup, er en tidløs påmindelse om fortidens ølproduktion og dens betydning for samfundet.

Bryggeriet er ikke længere i drift i sin oprindelige form, men de gamle bygninger, som tilsammen udgør Kastrup Værk, har stadig en fængende tiltrækning. Dens smukke arkitektur, velplejede haver og historiske atmosfære inviterer besøgende til at udforske historien og nyde omgivelserne.

Bryggergården ved Kastrup Værk er ikke blot en bygning, men en levende skat, der fejrer vores kulturelle og industrielle arv. Derfor valgte man også at frede den i 1924.

I forbindelse med restaureringsarbejdet af Bryggergården har bygherre ønsket at tilføje et indskudt dæk, for at etablere en hems i det rum, som vi har udført et skitseringforslag på.

Bryggergården Hems
Bryggergården Hems
Tværsnit, 1:50 - Indskudt dæk.
Bryggergården Hems
Bryggergården Hems
Projekt: Bryggergården Hems. År: 2021-. Bygherre: Byggeselskab Mogens De Linde. Arkitekt: LAARK ApS. Ingeniør: T-Kon ApS.

Andre projekter

Kastrup VærkFrederiksberg BredegadeSkjulhøj AlléDet Hemmelige Rum
Bryggergården Hems