Laungaard Arkitekter

Hvordan arbejder vi?

Arkitektur begynder med kommunikation!

Vi sætter pris på et tillidsfuldt samarbejde og har fokus på at lytte til bygherre og omsætte det til arkitektur. Vi skal forstå kundens ønsker. På samme måde skal vores projektteam forstå hinanden. Via god kommunikation, internt og eksternt, kan ønsker omsættes til holdbare arkitektoniske løsninger.

Laungaard Arkitekter stræber efter et gunstigt og frugtbart arbejdsmiljø og søger den gode teamsammensætning. Igennem gode teams, besat af faglige kompetente arkitekter og konstruktører, kan projekternes arkitektoniske kvalitet opnås.

God kommunikation bygger på gensidig tillid og respekt. I et sådant miljø blomstrer faglig kreativitet. Og i et sådant miljø bliver konstruktiv kritik et naturligt middel til at dele synspunkter og fremelske de bedste løsninger til værdi for kunder såvel som arkitekter.

Hos Laungaard Arkitekter arbejder vi sammen om at skabe de bedst mulige projekter. For at gøre det gennemgår vi en arkitektonisk proces med skitsering, undersøgelser og modelarbejde. Vi drøfter løsningerne med hinanden – og til sidst med kunden. Ved større projekter anvender vi workshops med eksterne arkitekter.

Vi anvender de redskaber der understøtter proces og produkt - skitsering foregår både med den bløde blyant, i fysiske modeller eller egnede tegneprogrammer – detaljerede bygningstegninger oftest i AutoCAD.

Laungaard Arkitekter er en virksomhed, hvor ledelse og kommunikation er i fokus som en forudsætning for kreativitet og god arkitektur. Michael W. Laungaard har igennem 10 år arbejdet på nogle af landets største tegnestuer. Erfaringen herfra er grundlaget for virksomhedens fokus på arbejdsmiljø og afbalanceret arbejdspres og deraf en fokusering på planlægning, det kreative miljø, den gode tone og kommunikationen imellem medarbejderne på tegnestuen.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.