Laungaard Arkitekter

KVUC Klasseværelser

Klasseværelserne er skolens vigtigste rum. De er kulminationen på forløbet gennem skolen, fra hoveddøren, gennem gangene, til klasseværelserne. Klasseværelserne er istandsat med fokus på Lyd, lys, varme.

De eksisterende nedhængte lofter er erstattet af et loft, der afslører den eksisterende bygnings smukke kasettelofter, og indarbejder krav til lysforhold, akustikregulering og indeklima i en æstetisk helhed i samspil med den oprindelige bygning. Væggen mod gangene er udformet med en akustikregulerende fyrretræsbeklædning, som er med til at give rummet et varmt og behageligt udtryk. De steder hvor toiletkernerne forandrer klasseværelsernes rektangulære form. Markeres de med et andet mønster i træbeklædningen, og dermed fremstår de som individuelle elementer med egen identitet som afvekslinger i det homogene hele.

Det løse inventar er tilpasset bygningsdelene materialemæssigt, så rummene fremstår så harmoniske og rolige som muligt, for at give de bedste rammer om indlæringen.

Type : Renovering og indretning
År : 2018
Status : Realiseret
Areal : 1600 m2
Bygherre : KVUC
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.