Laungaard Arkitekter

KVUC Gangarealer

Gangarealerne er et centralt element på skolen. Her foregår den uprogrammerede sociale interaktion og her er der mulighed for at forberede sig og arbejde i mindre grupper i forbindelse med undervisningen.

Disse funktioner understøttes med et kontinuerligt møblement, udført i varme fyrretræslameller og lyst læder, der lader varmen fra træbeklædningen i klasseværelserne flyde ud i gangen. Gangen er delt op zoner, der relaterer sig til de tilstødende rum, og giver forskellige rumlige oplevelser med specifikke elementer, der letter genkendeligheden i gangen.  For eksempel bliver toiletkernerne, som er fra en tidligere ombygning og som er placeret mellem gangarealerne og undervisningslokaler, pakket ind i en perforeret spejlende metalplade. Fra undervisningslokalerne fremstår toiletkernerne beklædt med træpaneler i samme perforeringsmønster. Derved bliver de opløst på gangarealerne og iscenesat som et skrin på den anden side.

Type : Renovering og indretning
År : 2018
Status : Skitseforslag
Areal : 350 m2
Bygherre : KVUC
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.