Laungaard Arkitekter

Gladsaxe Gymnasium- Blok 5

Gladsaxe gymnasium er tegnet af Eva og Nils Koppel og opført i 1956.

Projektet omfatter renovering og om-programmering af funktioner samt lyssætning , som accentuerer den oprindelige arkitektur og materialitet og skaber grundlag for et godt studiemiljø.

Gangen går fra at have haft en ren forsynings funktion, til at have opholds- og arbejdsfunktioner. Fra en oplevelse, hvor man fra en mørk gang, med stoflige flader over og under sig, kommer ud i de lyse klasserum i facaden, er der nu behov for funktioner og lys i gangen.

Gangene belyses med generelbelysning der sørger for orientering og lysdækning, og med effekt belysning, som giver karakter og stemning i zoner omkring møbler, kunst og bygningsdele. Lysdesignet er udarbejdet i samarbejde med Iben Winther Orton fra Lightscapes. 

Type : Renovering og indretning herunder lyssætning
År : 2018
Status : Under udførelse
Areal : 200 m2
Bygherre : Gladsaxe gymnasium
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.