Laungaard Arkitekter

Fredagsbar - Ombygning af café på Efterslægtens HF-Center

Projektet behandler et opholdsrum for de studerende på Efterslægtens HF-Center. Rummet ligger i kælderen og udfordrer med sine hårde overflader akustikken. Udover at undersøge rummelige lydabsorbenter lægges også særlig vægt på rummets identitet, et sted de unge samles. At samles om et skrin bruges som en identitetsskabende metafor. Væggene beklædes med en lydabsorbent og uden på en trækonstruktion, der skaber en reliefvirkning i væggen med sine forskellige dybder. Caféen udformes som en afslappet ramme om studielivet og kursisternes fester. Siddemøbler og bar integreres som en del af den nye indretning.

Type:Indretning
År:2013
Status:Arbejdet pågår
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.